Urania Cremene vine în Bacău să predea 18 Tehnici Fundamentale de Parenting și răspunsuri pentru cele mai frecvente probleme ale părinților – de la problema comparațiilor cu alți copii și alți părinți, la problema jucăriilor nestrânse, îmbrăcatului de unul singur și până la problema “Mami, m-a părăsit Răzvan”. Seminarul are loc la Centrul de Afaceri si Expozitii Bacau în data de 20 februarie.

Publicată de Urania Cremene pe Joi, 31 ianuarie 2019

Urania Cremene este mamă și autoarea programului “All About Parenting”, primul program online de Parenting din Romania, cu peste 6.300 de părinți membri, până acum.
Cu o experiență de peste 15 ani în domeniul educației adulților, ca trainer și public speaker, Urania deține mai multe acreditări naționale și internaționale ca Master Trainer, Coach și Facilitator.
A susținut sute de programe de training de leadership, pentru cele mai mari companii din România. A avut șansa să lucreze cu mii de oameni, majoritatea dintre ei sunt proprietari de companii, middle sau top manageri.
Parentingul a fost la început o nevoie, acum mai bine de 10 ani, când s-a hotărât să devină mamă, dar a devenit rapid o pasiune. În 2010 a făcut complet trecerea din zona Leadership-ului de afaceri în zona Parentingului și a început să-și dedice activitatea părinților și copiilor din această țară.
În ultimii 3 ani, Urania a organizat și sustinut peste 150 de seminarii gratuite, conferințe și workshop-uri intensive, la care au participat peste 40.000 de părinți din toată țara.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here