Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

Echipa de voluntari Ajungem MARI Bacău vă invită la târgul caritabil de mărțișor „Dăruim și Ajungem MARI”, pentru a susține educația copiilor din centrele de plasament din Bacău.

Voluntarii vă așteaptă cu drag, împreună cu cei dragi la Hello Shopping Park Bacău,(lângă JYSK), în zilele de joi, 28 februarie între orele 10:00-20:00, vineri 1 martie între orele 17:00-21:00 , sâmbătă 2 martie între orele 10:00-15:00 și duminică 3 martie între orele 13:00-20:00.

Au pregătit o mulțime de mărțișoare și produse realizate cu multă dragoste de copiii din centrele de plasament din Bacău alături de voluntarii Ajungem MARI în cadrul atelierelor de educație antreprenorială din proiectul susținut de Raiffeisen Bank prin Programul de granturi “Raiffeisen Comunități” 2018.

Toate donaţiile primite la târg vor fi folosite integral în beneficiul copiilor: ieşiri alese de ei, cumpărături (produse de care au nevoie copiii) făcute împreună cu voluntarii şi donaţii către cauze caritabile alese de copii.

Vino să alegi mărţişoare cu suflet pentru cei dragi!
Cadoul tău va oferi un zâmbet unui copil! ♥

Intrarea este liberă!
_____________________________
Programul educațional Ajungem MARI este principalul program al Asociației Lindenfeld și susține educația copiilor și tinerilor din centre de plasament și medii defavorizate din București și 25 de județe. Programul a pornit în iunie 2014 cu buget 0 și o mână de voluntari, iar in prezent implică peste 1000 de voluntari care ajută 2000 de copii din București și alte 25 județe.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here