Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

Asociația VOPUS, filiala din Bacău, organizează cursuri legate de știință, artă, filozofie, antropologie și cultura marilor civilizații in fiecare zi de marți, ora 18:00 la Pensiunea Studio, Sala de Conferințe.

Așadar, marti, 5 Martie de la ora 18:00. ”Kabala – Știința Creației”

Geneza ebraică ne vorbeşte despre cei doi arbori din Eden: arborele cunoaşterii binelui şi răului şi arborele vieţii. Originile Kabalei, a spus V.M. Samael Aun Weor, se pierd în noaptea înspăimântătoare a tuturor veacurilor, de vreme ce Universul în care trăim şi ne desfăşurăm a fost făcut pe baza Măsurilor Kabalistice relaţionate cu Numărul, Greutatea şi Măsura, cu care a fost elaborată ecuaţia existenţială a acestei Zile Cosmice sau Mahamvantara.

”Alchimia – Știința Transformării” Data: Marti, 12 martie 2019, Ora: 18:00
Intrare: Liberă

Secretul cel mai păzit, giuvaierul cel mai valoros, tezaurul cel mai preţios este, fără îndoială, Marele Arcan. Alchimia este știința de a transforma metalele brute în aur, dar nu este vorba despre metalele fizice, ci este o metaforă pentru a sugera: a transforma interiorul brut, plumbul personalității în aurul spiritului.

Un studiu profund în doctrina alchimistă revelează faptul că aceasta, într-adevăr, este o știință efectuată între bărbat și femeie prin Căsătoria Perfectă, prin Iubire, transmutând energiile lor creatoare.

Adresa de mail bacau@vopus.org
relatii la telefon/whatsapp 0727574363

Conferințele vor fi urmate de cursuri în cadrul cărora se vor studia temele.

Advertisement
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here