Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

Alexandra Huștiu Bibire este strateg de Marketing și Personal Branding în propria agenție, Brand&Build, agenție al cărei scop principal este să ajute la construcția brandurilor, fie ele personale sau de business, să aducă valoare celor din jur, dar mai ales să împlinească Visuri.

De altfel, este autoarea primei cărți de Personal Brading din România și a unei mișcări de conștientizare a propriei valori numită #Revolutia Meritocratiei Prin Personal Branding.

Se implică în proiecte sociale prin #Construim PentruViitor, divizia de CSR a agenției dar și în dezvoltarea mediului de business local prin Comunitatea Profesioniștilor de Marketing din Bacău, prin divizia de Corporate Community Involvment (CCI) a agenției.

Mai multe detalii poți descoperi pe blogul personal, www.alexandrahustiu.ro sau pe site-ul agenției  www.brandandbuild.ro .

CÂND? Marți , 26 martie, ora 18:00-20:00
UNDE? The Mansion Bacău, str. Vasile Alecsandri, nr.8, Bacău.
Înscrieri: http://bit.ly/2FcoIcp

PENTRU O MAI BUNĂ ORGANIZARE, la intrarea în sala, ÎNAINTE de începerea prezentării, participanții sunt invitați să lase o DONAȚIE. Donația minimă recomandată este de 20 lei, pentru acoperirea costurilor de organizare.

Detalii si inscrieri: https://schimbarepozitiva.ro/branding-personal-de-la-valorile-proprii-la-a-crea-valoare-in-viata-celorlalti/

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here