Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

În urmă cu câteva momente, Primarul Municipiului Bacău, Cosmin Necula, a făcut un anunț pe pagina sa de Facebook prin care prezintă Raportul de Activitate pe anul 2018  în cadrul instituției pe care o conduce.

„Cred că munca în administrație înseamnă, înainte de orice, responsabilitate pentru comunitatea pe care o conduci şi credința că îți serveşti – cu bună-credință – semenii,

by Ciprian Babusanu

în numele unui bine comun.

2018 nu a fost un an ușor pentru administrația pe care o conduc. Împreună cu echipa mea din Primărie, am făcut față provocărilor, depăşind situații ce păreau fără ieşire: am trecut cu bine prin criza gunoiului, fără ca aceasta să degenereze; am asigurat gazele necesare încălzirii băcăuanilor în sezonul rece, deşi prețul lor a crescut cu 35 la sută etc.

Concomitent, am continuat programul clasa zero, am modernizat locurile de joacă, am recompensat munca dascălilor şi performanțele elevilor, am aşezat principalele proiecte de investiții pe un curs ireversibil.

În acest an vom face Rezerva de apă şi Insula de Agrement, vom demara licitațiile pentru consolidarea blocurilor cu risc seismic, vom finaliza proiectele de infrastructură la care lucrează SSPM (Parcul Catedralei, giratoriile din Şerbăneşti, Parcul Făgăraş, Aviatori).

Şi, vom semna contractele de finanțare pentru proiectele de dezvoltare urbană finanțate din fonduri europene nerambursabile (pe POR avem depuse, la acest moment, proiecte totalizând aprox. 60 milioane euro).

Desigur, tot timpul va fi loc de mai bine. Însă acest mai bine va trebui să țină, întotdeauna, seama de faptul că resursele de care dispunem sunt limitate, în timp ce nevoile şi aşteptările cetățenilor sunt tot mai multe şi mai variate.

Vă rog să regăsiți, accesând linkul de mai jos, o trecere în revistă a activității de primar al Municipiului Bacău, desfăşurate în 2018.

Dincolo de camerele de luat vederi sau de postările pe Facebook, dincolo de proiectele politice mai mult sau mai puțin individuale, trebuie să conştientizăm, noi cei angrenați în administrația locală, că suntem aici pentru a-i servi pe concetățeni, în slujba binelui general.

Asta înseamnă, pentru mine, responsabilitate pentru semeni. Pentru băcăuani.”

Mai jos găsiți raportul detaliat:

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here