Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

Tinerii voluntari de la INTERACT CLUB din Bacău au lansat o provocare în spațiul public. Cu ocazia Zilei Internaționale a Sănătății, au împărțit mere trecătorilor fumători, în schimbul unei țigări. Am fost prezent cu ei pe teren, și nu a fost ușor. Fumătorii nu s-au desprins ușor de viciul lor, dar la explicațiile voluntarilor, au conștientizat mai bine riscurile fumatului, acceptând provocarea sănătății.

Cu toții știm că fumatul este un viciu pe care mulți îl urmează. La apelul clubului Interact Varana Focșani, am organizat proiectul “Un măr pentru o țigară” în același weekend în care se află Ziua Mondială a Sănătății. Acesta are ca scop principal conștientizarea dezavantajelor fumatului și promovarea unui stil de viață sănătos. Astfel, am reușit să strângem zeci de țigări, oferind în schimbul acestora o alternativă sănătoasă: mărul, au declarat membrii clubului.

Ca proiecte de viitor mai urmează o acțiune de plantare a unor copaci, în zona Tg- Ocna și o petrecere de socializare a membrilor strânși din mai multe colegii din Bacău.

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here