Deși recent inaugurată, la noul sediu din centru al Secției 2 de Poliție Bacau, încă se mai lucrează. O dubiță aparținând Ministerului Afacerilor Interne descărca aparatură pe trotuarul din fața sediului. Ca să ajungă la secție, a trebuit să strabată câteva trotuare cu pietoni. Au intrat din strada Războieni, au străbătut Parcul Trandafirilor, și au parcat pe pietonalul central. O acțiune care, dacă ar fi realizată de orice șofer, ar fi sancționată de organele de ordine publică.

Vechiul sediu, o cladire istorică, nu mai oferea condiții decente de lucru, dar avea un plus, si anume locuri de parcare. În momentul de față, mașinile sunt parcare tot la vechiul sediu, din cauza lipsei locurilor de parcare.

În cadrul Secţiei 2 Poliţie îşi desfăşoară activitatea 81 de poliţişti de ordine publică, investigaţii criminale, proximitate, sisteme de securitate, evidenţă operativă, dispecerat şi personal de serviciu. Secţia 2 de Poliţie a funcţionat de la înfiinţare, din anul 2001 şi până in martie 2019, în imobilul situat în municipiul Bacău, strada Oituz, numerele 29-31, imobil inclus în lista clădirilor ca monument istoric. Clădirea datează din 1914 şi este fosta Vilă Zinca. După trecerea în proprietatea statului în anul 1950, aici au funcţionat mai multe instituţii printre care şi Arhivele Statului filiala Bacău.

Vechiul sediu unde se află mașinile

Foto de la inaugurarea secției

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here