Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

Elevii și profesorii de la Şcoala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare Târgu Ocna au participat, zilele trecute, la un exercițiu tehnico – tactic de prevenire şi stingere a incendiilor și acordarea primului ajutor.

Acțiunea s-a derulat în colaborare cu Asociația „Sf. Nicolae cel Milostiv” și Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Maior Constantin Ene” Bacău.

Timp de două zile, elevii au fost instruiți cum să acorde primul ajutor în situațiile medicale de urgență, precum și anunțarea acestora la 112.

În plus, ajutați de un echipaj de pompieri militari, a fost pus în aplicare un exercițiu de evacuare în cazul producerii unui incendiu.

Ulterior acestui exercițiu, membrii echipajului de intervenție au prezentat elevilor Școlii echipamentul specific și modalitatea de funcționare a acestuia.

Scopul acestei activități a constat în cunoaşterea modului de acţiune în diferite situaţii de urgenţă şi însuşirea de către elevi a unui minim de cunoştinţe necesare acordării primului ajutor.

Florentin Radu

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here