Habitat for Humanity Comănești, organizație neguvernamentală adânc implicată în proiecte sociale, a anunțat demararea lucrărilor de construcție a Centrului Comunitar din municipiul Moinești.

Astfel, împreună cu voluntarii locali și din afara țării, ONG-ul va ridica o clădire modernă în care să se desfășoare în principal activitatea Serviciului de Ambulanță.

În plus, în acest edificiu vor avea loc activități de pregătire și training pentru toți cei interesați de acordarea primului ajutor, manevre de resuscitare, metoda Heimlich, comportament la dezastre etc. Execuția lucrărilor a trecut deja de nivelul fundației, așa că, în cel mai scurt timp posibil, probabil, anul viitor, clădirea va putea fi dată în funcțiune.

 

Habitat for Humanity este o organizației non-profit, cu o rețea dezvoltată pe plan mondial, care construieşte locuinţe pentru cei defavorizaţi. În acest fel, Habitat for Humanity încearcă să elimine adăpostirea sărăcăcioasa şi lipsa de adăpost din întreaga lume, făcând din adăpostirea în condiţii decente o problemă de conştiinţă şi de acţiune.

Florentin Radu

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here