Surpriză de proporții pentru elevii Școlii Gimnaziale nr. 1 din Târgu Ocna.

La revenirea din scurta vacanță de Paște și 1 mai, micuții vor avea plăcuta surpriză să găsească în locul fostului teren de sport o adevărată bază sportivă.

E drept, lucrările nu sunt finalizate, dar, în locul terenului de sport acoperit cu prundiș si pământ, elevii de gimnaziu vor avea avea spații betonate, precum și accesoriile cuvenite orelor de sport. Astfel, cât de curând, elevii școlii nu vor mai fi nevoiți să facă activități sportive doar în sala acoperită, ci vor putea ieși la mișcare și în aer liber.

Surpriza este oferită de Fundația „Terres des Hommes” din Elveția, care, în parteneriat cu Primăria orașului, le-a va amenaja elevilor un teren multisport de ultimă generație. Mica bază sportivă este construită în cadrul proiectului SHINE prin care se fac investiții de infrastrctură în școli și activități de educație non-formală cu elevii.

Fundația „Terres des Hommes” a luat ființă în 1960, în Elveția, fiind activă neîntrerupt în România încă din anul 1992. În tot acest timp, a contribuit la îmbunătățirea sistemului de protecție a copilului, reforma asistenței sociale și facilitarea participării copiilor la dezvoltarea propriei comunități.
Florentin Radu

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here