Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

 


Un tânăr din Comănești, plecat la muncă în Italia, este bănuit de autoritățile peninsulare că a aruncat o fostă sportivă de pe un pod.

Grozăvia s-ar fi întâmplat în noaptea de 1 spre 2 mai, la Roma, unde suspectul, pe numele de Ştefan Iulian Catoi, lucra de 9 ani, în domeniul construcțiilor.

Se presupune că individul, cu mai multe conturi pe Facebook, de fapt, primea bani de la femeile mai mature decât el pentru a întreține relații sexuale cu acestea.

Potrivit oamenilor legii italieni, comăneșteanul, cunoscut cu antecedente penale în țară, ar fi aruncat-o pe atleta Imen Chatbouri, de 37 de ani, de pe un pod, aceasta murind pe loc. În primă fază, s-a crezut că fosta sportivă s-ar fi sinucis, însă camerele de luat vederi din zonă au indicat clar faptul că românul este cel care a împins-o de pe pod. Și asta, după ce, inițial, o urmărise pe femeie de la ieșirea dintr-un bar până la podul Ponte Sisto, din centrul oraşului Roma.

Individul pare să fi acționat cu sânge rece, înregistrările video arătând că după ce a aruncat femeia de pe pod s-a dus să se asigure că aceasta a murit, după care i-a luat telefonul mobil și a fugit. Aproape în fiecare zi, românul se întorcea în centrul capitalei, unde lucra ocazional în diferite locuri. Conform anchetatorilor, bărbatul ar fi fost respins de femeie, motiv pentru care tânărul a vrut să se răzbune omorând-o. Fapta comăneșteanului a provocat vii reacții în spațiul public, mai ales printre românii aflați la muncă peste granițe.

Florentin Radu

sursa foto: Facebook

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here