Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

Manageri, angajați ai departamentelor de resurse umane și antreprenori din regiunea de Nord Est au fost instruiți, în Bacău, în vederea creșterii nivelului de profesionalizare.

Cursurile au fost organizate în cadrul proiectului „ACTIV pentru un viitor competitiv!”, derulat de Fundația de Sprijin Comunitar din Bacău.

Cei peste 400 de participanți din toată Moldova (Iași, Suceava, Bacău, Neamț, Botoșani, și Vaslui) au fost formați în manager de proiect, manager de resurse umane și antreprenoriat. Prin acest proiect s-a urmărit îmbunătățirea condițiilor de lucru din IMM-urile din Regiunea Nord Est și adaptarea activității acestora la dinamica sectoarelor economice din care fac parte.

„Practic, prin intermediul proiectului, s-a facilitat accesul la instruire și consultanță de specialitate pentru 405 manageri, angajați ai departamentelor de resurse umane și antreprenori din regiunea de NE pentru îmbunătățirea statutului profesional și a condițiilor de la locul de muncă, contribuind, astfel, la creșterea satisfacției salariaților la locul de muncă și creșterea productivității muncii”, au precizat reprezentanții FSC.

Astfel, peste 40 de companii au beneficiat de procese de planificare strategică adaptate nevoilor lor, contribuind la creșterea capacității managerilor și a antreprenorilor de a stabili obiective pe termen mediu și lung pentru organizația pe care o conduc și de a elabora planuri operaționale care să contribuie la atingerea obiectivelor propuse.

„Proiectul implementat de Fundația de Sprijin Comunitar aduce o serie de beneficii managerilor și angajaților din companiile participante. Pe de-o parte, putem vorbi despre profesionalizarea forței de muncă, în vederea îmbunătățirii performanțelor la locul de muncă sau în conducerea firmelor, iar, de cealaltă parte, proiectul contribuie la creșterea gradului de angajament și responsabilitate a persoanelor din grupul țintă față de locul de muncă, se construiesc relații profesionale armonioase și puternice, care contribuie țn mod direct la creșterea performanțelor companiilor”, a declarat Gabriela Achihăi, președintele Fundației de Sprijin Comunitar.

Florentin Radu

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here