Melinda Nistor, eleva aflată în microbuzul groazei care s-a făcut praf, luna trecută, în drum spre olimpiada de biologie, în apropiere de Cluj, are nevoie de ajutorul nostru, al tuturor băcăuanilor.

Accidentată foarte grav, adolescenta a ieșit din comă, după aproape trei săptămâni de eforturi susținute ale medicilor. Î

nsă, acum, eleva are nevoie de recuperare neurologică, într-o clinică din afara țării.

Din păcate, recuperarea Melindei este de drurată și presupune costuri uriașe, pe care familia și rudele nu le pot acoperi. Prin urmare, cei cu suflet mare sunt rugați să își îndrepte, pentru o clipă, atenția spre tânăra băcăuancă, susținând, fiecare cu cât îl lasă inima și conștiiința, eforturile disperate ale familiei de a o recupera pe adolescenta noastră.

Donațiile în lei pot fi făcute în contul bancar al mamei Melindei, Nistor Margareta, deschis la Raiffeisen Bank – RO34RZBR0000060018796732 (lei), Cod SWIFT: RZBRROBU, sau în cel pentru euro, RO32RZBR0000060020157484 (euro), la aceeași bancă.

Reamintim, 11 persoane (elevi, împreună cu profesorul însoțitor și șoferul) au fost rănite în urma accidentului rutier din 20 aprilie pe DN 1, în localitatea clujeană Căpuşu.

Florentin Radu

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here