Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

Între 8 și 9 iunie, în centrul Bacăului, va avea loc o nouă ediție a acțiunii „Bucurie în Mișcare”. Evenimentul este organizat, în fiecare an, de Asociația „Hai să facem” și Kaufland România, împreună cu partenerii locali. „Vom avea parte de 2 zile cu multiple activități interactive: demonstrații din diverse ramuri sportive, dansuri, majorete și fitness, terenuri de basket și mini-fotbal, tenis de masă, tir cu arcul, fun basketball, fotbal target, ski pe asfalt/iarba, fun tenis, slow biking, mini-alergare, tenis cu piciorul, badminton, volei etc”, au transmis reprezentanții organizatorilor.

În plus, anul acesta, vor fi organizate, în premieră, demonstrații de aikido, mulțumită parteneriatului cu Fundația Română de Aikido Aikikai. Totodată, vor avea loc și deja tradiționalele clase de fitness pe ghete de sărituri, mulțumită parteneriatului cu Kinga Sebestyen, fondatoarea comunității Kangoo Club Romania. „Cea mai importantă noutate a lui 2019 este că oferim părinților posibilitatea de a testa talentul și înclinația copiilor lor către un anume sport, mulțumită metodologiei Sport Analytik, care va fi aplicată pentru prima dată în România la scară largă la evenimentele noastre”, au precizat organizatorii.

 

De reținut că, în acest an, vor fi vizați și copiii din mediul rural care, deși beneficiază de multe facilități pentru practicarea sportului, nu se pot bucura de evenimente care să promoveze mișcarea. Astfel, vor fi aduși la festival sute de elevi din școlile de la sate din tot județul. Școlile participante au fost selectate în urma competiției „Fă mișcare în pauza mare!”, care a avut drept scop promovarea mesajului Bucurie în Mișcare la cât mai mulți copii din mediul rural. Intrarea la festivalul Bucurie în Mișcare este liberă pentru toți cei care doresc să se bucure de sport și să trăiască sănătos!

Florentin Radu

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here