– unul dintre autovehiculele implicate era un microbuz care transporta pasageri

Un violent accident rutier a avut loc, în această dimineață, în zona localității Hârja, comuna Oituz.

În evenimentul rutier, au fost un microbuz cu pasageri, înmatriculat în Sibiu, și un alt microbuz, cu număr de Bacău, care avea remorcată o platformă.

 

 

În plus, în accident a mai fost implicat un al treilea autovehicul – un autoturism marca Audi, care, cel mai probabil, nu a păstrat distanța regulamentară, intrând în platforma celui de-al doilea microbuz.

Din fericire, accidentul nu s-a soldat cu victime încarcerate, dar patru dintre persoanele aflate în autovehiculele implicate au avut nevoie de îngrijiri, fiind preluate de echipajele medicale sosite la locul evenimentului.

Dintre acestea, o persoană a refuzat transportul la spital, restul (doi adulți, respectiv cei doi șoferi ai microbuzelor, și un minor, în vârstă de 12 ani) fiind transportate la unitatea medicală din Onești.

 

Întrucât, în urma coliziunii, au fost depistate scurgeri de carburanți din rezervoarele autovehiculelor, un echipaj de pompieri s-a deplasat la fața locului cu o autospecială de intervenție cu apă și spumă pentru a preveni izbucnirea unui incendiu.

 

Florentin Radu

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here