Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

– Imagini fascinante cu luptătorii din sistemul public de apărare, ordine publică şi siguranţă naţională

S-a încheiat și cea de-a noua ediție a Seminarului Tehnic Internaţional „Autoapărarea – Educație și spirit”, organizat, ca de obicei, la Şcoala Naţională de Pregătire a Agenţilor de Penitenciare din Târgu Ocna.

Astfel, timp de trei zile, cei mai bine pregătiți angajați din sistemul public de apărare,ordine publică şi siguranţă naţională și-au demonstrat abilitățile de luptători, participând la diversele activități din cadrul seminarului. Reamintim că la acest eveniment, au participat și invitați de peste hotare – Republica Moldova, Polonia și Cehia.

Totodată, mai notăm și prezența generalului de armată (r) Mircea Chelaru, fost Șef al Statului Major al Armatei Române, invitatul special al evenimentului.

În prima zi a seminarului, la sala de sport a Colegiului Național „Costache Negri”, participanții au derulat activitățile specifice de pregătire practică pentru învăţarea şi consolidarea elementelor de intervenţie profesională şi a deprinderilor specifice. Acestea au fost coordonate de comisarul de penitenciare Florinel Şilochi și Constantin Apostol, preşedintele Federaţiei Naţionale de Taekwondo, în colaborare cu specialiștii din Polonia și Cehia.

De departe, partea cea mai atractivă le-a reprezentat programele demonstrative din Parcul Măgura ale delegațiilor instituțiilor participante care au fascinat, pur și simplu, publicul spectator.La final, generalul de armată (r) Mircea Chelaru l-a decorat pe comisarul șef de penitenciare, Vasile Scutaru, cu Ordinul „Sfânta Maria” pentru susținerea constantă și necondiționată a Bisericii Ortodoxe Române, în semn de recunoaștere a eforturilor de promovare a valorilor naționale.

 

Florentin Radu

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here