Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

Prof. univ. Dr. Gheorghe Mencinicopschi, personalitate activă în domeniul alimentației din Romania, fost director al Institutului de Cercetări Alimentare, membru a renumite societăți și asociații științifice din țară și din străinătate, cu peste zece lucrări publicate și cu numeroase distincții naționale va susține o conferință cu ocazia căreia va lansa ultima sa carte: „Crezi că știi să trăiești?! Alimentația și longevitatea, o nouă abordare holistică”.

Dr. Mencinicopschi va veni însoțit de Maria Timuc, poetă, prozatoare, eseistă, ziaristă care iși va prezenta cele două volume de eseuri spirituale: „Pași către tine însuți”. Evenimentul va avea loc miercuri, 12 iunie, de la ora 17, la Sanity (fostul cinema de la gară)

La finalul conferinței, prof. Gheorghe Mencinicopschi și Maria Timuc vă vor oferi autografe

În cartea sa, ”Crezi că știi să trăiești? Alimentația și longevitatea. O nouă abordare holistică”, prof.dr. Gheorghe Mencinicopschi, bazându-se pe descoperiri științifice din genetică, neurofiziologie, fizică cuantică, dar și pe repere spirituale și religioase, arată că toate formele existente în univers au o structură informațională, inteligentă, concepută de Dumnezeu. În consecință, și alimentele vii conțin o asemenea informație, singura capabilă să hrănească trupul, sufletul și mintea omului așa încât acesta să se dezvolte armonios, să-și păstreze pentru mult timp tinerețea, să-și prelungească viața și să rămână sănătos.
Omul nu poate avea o viață spirituală sănătoasă și nu poate trăi bucuria vieții, sentimentul de iubire, emoții pozitive și hrănitoare, cum nici nu are acces la rațiunea superioară în absența unei alimentații care să conțină informația divină. Alimentele culturale, cele făcute de mâna omului, sunt precum florile de plastic în raport cu florile naturale: nu hrănesc viața și chiar ne îmbolnăvesc. Mai mult, completate cu diferite chimicale și substanțe nocive pentru sănătate, aceste alimente atacă viața, ducând la diferite boli grave, numite și boli ale civilizației, precum bolile cardiovasculare, diabetul, depresiile etc.

Din cărțile cu titlul ”Pași către însuși – Vindecarea cauzală și Puterea Frumuseții Interioare”, semnate de Maria Timuc, putem învăța despre puterea cuvântului și a gândului nostru, care ne duc către iubire și rațiune atunci când sunt adevărate și pozitive, ajutându-ne să simțim iubire, bunătate și blândețe pentru ca, pe fundalul aceleiași informații divine (Cuvântul adevărului) să căpătăm puterea și voința de a alege conștient, inclusiv de a avea un comportament alimentar sănătos. Cunoașterea de sine este o necesitate tot mai evidentă pentru lumea modernă, căci ea duce la creșterea nivelului de conștiință, la atitudini și comportamente care ne luminează viețile și ne ajută să iubim și să fim mai fericiți.
Temele cărților sunt mult mai complexe, ele conțin informații deosebit de utile pentru viața de zi cu zi, acoperind întregul spectru de înțelegere și cunoștințe necesare pentru a alege alimentele în cunoștință de cauză, dar și felul în care gândim și ne orientăm pentru a avea o viață sufletească și mentală sănătoasă.

Cost organizare 10 lei

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here