Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

 

– „ghid” le-a fost, întreaga zi, o ciută îngrijită de silvicultori

Regia Națională a Pădurilor – Romsilva și-a deschis porțile publicului larg în cadrul evenimentului derulat la nivel național cu tema „Romsilva, o companie altfel decât o știai!”.

Evenimentul, cunoscut și „Ziua porților deschise”, a fost organizat la nivelul tuturor direcțiilor și ocoalelor silvice din țară, administrațiilor de parcuri naționale și naturale din portofoliul Romsilva și al hergheliilor de stat.

Printre norocoșii care au putut vizita locul de muncă al silvicultorilor băcăuani s-au numărat și elevii Școlii „Alexandru cel Bun” din Bacău. Astfel, micii curioși și pasionați de natură au avut parte de o minunată plimbare prin natură, împreună cu specialiștii silvicultori.

 

 

Copiii au putut afla, direct din inima pădurii, mici secrete ale naturii, dezvăluite de ing. Adrian Titianu. Acesta le-a prezentat elevilor atât flora și fauna din păduri, cât și modul cum se gospodărește o pădure și sfaturi privind orientarea pe teren, într-o pădure.

 

 

 

O plimbare prin natură e un lucru minunat, dar când companie îți ține o…căprioară, atunci poți să spui că l-ai prins pe Dumnezeu de picior. Căci, vedeta „Zilei Porților Deschise” a fost nimeni alta decât o…ciută care i-a însoțit pe micuții oaspeți peste tot pe unde s-au plimbat.

Florentin Radu

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here