Caravana civică vrea să întâlnească oameni care cred în Educație Civică, să vadă ce poate face mai bine și cum să aducă instrumente precum Constituția pentru copii în toate colțurile țării.

Urmează doi ani plini de alegeri. Și, deși tot mai multă lume alege să facă pasul spre politică, primul lucru de care are nevoie România este o societate civilă puternică, peste tot. Pentru a face asta, este nevoie de educație civică și de mobilizare în comunități.

Sâmbătă, 15 iunie, de la ora 17,30, la Centrul de tineret, de pe str. Vasile Alecsandri, sunteți invitați  la o discuție de două ore despre cum puteti transforma educația civică în realitate, despre provocările din comunitatea voastră și despre cum putem lucra împreună.

BONUS:
Câteva exemplare din Constituția Funky, varianta ilustrată și explicată pentru tineri.

https://funky.ong/vrei-o-constitutie-funky-ilustrata-si-explicata/

”Mulțumită celor de la Cercul Donatorilor Bruxelles, ne-am bucurat de fonduri pentru a tipări un nou tiraj din aceste Constituții, astfel încât ele să ajungă în cât mai multe locuri din țară. Însă nu vrem să o trimitem pur și simplu către școli. Speranța noastră este că găsim printre voi acei oameni de acțiune care ne vor spune unde este cel mai utilă. Punem la schimb experiențe și tehnici pentru a face din acest obiect un instrument de schimbare prin educație civică și mobilizare în comunitate.”

Advertisement
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here