Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

  • timp de trei zile, pot fi degustate din sutele de vinuri de calitate provenite din aproape toate regiunile vitivinicole din țară

Pasionații de vinuri fine sunt așteptați să ajungă, în perioada 14-16 iunie, la hotel „Decebal” din Bacău, unde are loc prima ediție a „Expo Moldavia Wine 2019”.

Organizat de compania SITAEL Team, în parteneriat cu Scaunul Cavaleresc Bacău al Ordinului European al Cavalerilor Vinului (OECV), evenimentul reunește zeci de producători de vinuri din clasa premium, dar și crame de renume și distribuitori, veniți din aproape toate regiunile vitivinicole renumite din țară – Casa COTNARI, Domeniile JIDVEI, Domeniile PANCIU, Crama AVEREȘTI, Strunga Winery, Crama Sâmburești, Vin de Măcin, Crama GITANA, Crama RĂTEȘTI, Crama Ștefănești, Crama Aramic, Crama LA SALINA, Crama 1000 de chipuri, Crama ROTENBERG, Crama GRAMMA, Crama Lechburg, Crama Trantu, Crama JELNA, Domeniile URLAȚI, Crama ȚIBU și AURVIN.

„Expoziția beneficiază de prezența unor oenologi, somelieri și degustători renumiți, precum și de suportul OEVE Consulat Romania (OEVE – ORDO EQUESTRIS VINI EUROPAE, Consulat România)”, au precizat organizatorii.

 

În prima zi a evenimentului, prof. univ. dr. Valeriu V. Cotea, nimeni altul decât fiul regretatului Valeriu Cotea, a susținut o conferință care i-a vizat nu doar pe profesioniștii în domeniu, ci și pe simplii pasionați de domeniul oenologiei. La final, universitarul Valeriu V. Cotea le-a înmânat diplome de participare și apreciere producătorilor de vinuri.

Așadar, timp de trei zile, băcăuanii, și nu numai, vor avea ocazia unică să deguste dintre sutele de soiuri de vinuri de calitate, vinuri noi (multe dintre ele nu se regăsesc, încă, în comerț), la final, putând chiar și le achiziționeze.
 

Florentin Radu

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here