Mâine, 19 iunie, locuitorii din Zemeș nu vor putea folosi aragazele aproape întreaga zi. Și asta pentru că, furnizorul Delgaz Grid va efectua a serie de lucrări specifice la sistemul de distribuţie, caz în care se impune sistarea furnizării gazelor.

Alimentarea va fi întreruptă începând cu ora 09.00, reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale urmând a se face treptat, imediat după finalizarea acestor lucrări, cel mai probabil începând cu ora 16.00, anunță reprezentanții companiei.

În această situație, consumatorii trebuie să aibă grijă să închidă toate focurile. În plus, după reluarea distribuţiei gazelor naturale, timp de 30 minute, va fi supravegheat modul de ardere a gazelor. „În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie)”, au mai anunțat reprezentanții Delgaz Grid . Florentin Radu

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here