Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

Zile de foc și… motoare turate, în Bacău. De ieri, seară, a început mult-așteptatul Raliu al Moldovei Powered By Dedeman Automobile. Nu mai puțin de 57 de echipaje s-au înscris în cea de-a treia etapa a Campionatului Național de Raliuri Dunlop. „Avem un număr mare de concurenți înscriși și sperăm că lupta dintre cele 8 mașini de categorie R5 să fie cât mai frumoasă”, a declarat Adrian Răspopa, președintele ACS Rally Spirit, organizatorul Raliului Moldovei Bacău. Ediția din acest an are 13 probe, în două zile de competiție, și măsoară 106,23 km de speciale din totalul celor 392,57 km ai raliului.
Astăzi, în prima zi de concurs, sunt trei probe speciale de macadam, din jurul Moineștiului, plus SuperSpeciala de la Oneștiul. În total, 23.10 km de probe speciale.
Deja, de dimineață, concurenții au luat contactul cu suprafața de concurs.

Astfel, echipajul Sebastian Barbu/Bogdan Iancu a fost cel mai rapid în concursul de shakedown, cu un timp de 1min 47.1 sec. Pe locul doi vine echipajul Valentin Porcișteanu/ Dan Dobre, cu 1 min 48.5 sec, urmat de echipajul Adrian Răspopa/ Cosmin Diacu, cu timpul de 1min 48.7 sec.

Mâine, sâmbătă, 22 iunie, sunt programate trei probe speciale în zona Hemeiuș, Trebeș și Racova, probe care vor pune la încercare colaborarea pilot-copilot-mașină de concurs. Seara, la ora 21.00, va fi festivitatea de premiere, în centrul Bacăului.

Florentin Radu

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here