Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

Conferinta “Lumea Geospatiala 2019”, eveniment de anvergura nationala ce a adunat factori decizionali din administratia centrala si locala s-a desfășurat în perioada 20-21 Iunie la Brașov

Dezbaterile au inclus teme precum institutiile proactive, oameni si proiecte dar si analiza lectiilor invatate de fiecare tip de organizatie cu privire la cooperarea interinstitutionala.
In acest context, presedintele C.J.    Sorin Brasoveanu a susținut în plenul conferinței o expunere cu privire la modele de cooperare interinsituțională care au determinat succesul unor proiecte de impact implementate în judetul Bacau.

”Proiectul “Incluziunea socială prin furnizarea de servicii integrate la nivelul fiecarei comunități din județul Bacău” reprezintă de departe un model de succces în ceea ce privește cooperarea interinstituțională constând în implicarea și colaborarea între instituții și organisme situate pe trei nivele ierarhice și decizionale și activând în domenii de activitate diferite, dar complementare în același timp. Mă refer aici la o cooperare interinstituțională exemplară realizată între 38 de unități administrativ-teritoriale din județ, instituții și servicii deconcentrate și patru ministere (Ministerul Sănătății, Ministerul Educației Naționale, Ministerulu Muncii și Justiției Sociale și Ministerul Tineretului și Sportului), la care s-au alăturat, într-un mod fericit, ONG-uri și reprezentanți ai societății civile.” a subliniat presedintele C.J. Sorin Brasoveanu in plenul dezbaterilor.

Un alt model de cooperare interinstitutionala intre institutii cheie ale Uniunii Europene, administratiei centrale si locale, cu rezultate notabile care a fost prezentat în cadrul conferinței se referă la proiectele implementate la Aeroportul International “G. Enescu” Bacău, în valoare cumulată de peste 61 de milioane de euro.

Advertisement
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here