Doi indivizi au fost prinși, zilele trecute, la Onești, exact în momentul în care aceaștia începeau să facă o vânzare de droguri de mare risc.

Ghinonul lor a fost să fie surprinși de polițiști specializați în combaterea criminalității organizate din Bacău, coordonați de procurori D.I.I.C.O.T.

La percheziție, oamenii legii au descoperit asupra celor doi bărbați o cantitate impresionantă de droguri: nu mai puțin de100 de grame de cocaină și 982 de comprimate (!!!) de ecstasy (MDMA), cu diferite logo-uri. Indivizii mai aveau la eu și 8.200 de euro, bani necesari efectuării tranzacției.

 

Interesant că, înainte cu câteva zile de acest flagrant, polițiștii băcăuani inițiase ample acțiuni de destructurare a unei rețele de trafic de droguri ce ar fi acționat pe raza judeţelor Bacău și Brașov.

În acest sens, au fost făcute nu mai puțin de 8 percheziții la locuințele unor persoane bănuite de trafic de droguri de risc și au pus în executare 7 mandate de aducere.

Și cu aceste ocazii, au fost descoperite diferite cantități de droguri de risc, respectiv canabis. „Din cercetări a reieșit faptul că 8 persoane, din județele Bacău, Arad si Brașov, ar fi comercializat cocaină și ecstasy”, au precizat reprezentanții Poliției Bacău.

Cert este că toți cei 8 indivizi dau acum cu subsemnatul, pentru trafic de droguri extrem de periculoase.

Demn de menționat că toate aceste activități au primit sprijinul ofițerilor specializați din cadrul Direcției Operațiuni Speciale și al inspectoratelor de poliție județene Braşov şi Bacău.

În plus, la respectivele activități care presupuneau un mare risc, a fost nevoie și de prezența jandarmilor din Bacău.

Florentin Radu

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here