Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

Pe o stradă din Onești, doi amici fac glume pe seama jafului pe care ar urma să-l comită, când, bășcălia se întoarce împotriva lor. Și asta doar pentru că niște trecători înțeleg greșit discuția dintre cei doi.
Relaxați-vă, nimic nu este real, deși, în orașul de pe Trotuș, s-au întâmplat, în realitate, și asemenea grozăvii vezi aici.

 

Scena este, de fapt, un crâmpei din filmul care urmează a fi turnat, luna viitoare, la Onești, de către renumita companie HBO Europe.

Producția se va numi „Bani negri (pentru zile albe)“, și este un serial cu şase episoade aflat la limita dintre comedie şi dramă, scris şi regizat de Daniel Sandu (cel care mai are trecut în portofoliu și filmul „Un pas în urma serafimilor“, câştigător al 8 trofee, inclusiv pentru „cel mai bun film”, „cel mai bun scenariu” şi „cel mai bun regizor”).

Filmările se vor derula în paralel și la Piatra Neamţ. Alegerea celor două locații se datorează producătorului care și-a dorit două orașe tipice românești, menite să-i atragă pe cei care vor viziona serialul. Filmările vor începe în Piatra Neamţ şi vor continua în Oneşti şi Bucureşti.

Florentin Radu

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here