Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

România, țara tuturor posibilităților dar mai ales țara celor fără rușine. După abominalele crime ce au zguduit Caracalul, oamenii cu onoare încep să își dea demisia. Șeful STS a anunțat că se retrage din această funcție pentru a nu periclita și a arunca imaginea instituției în derizoriu.

„Vinovații fără vină” așa i-am putea numi pe politicienii care au schingiuit legile justiției, pe oamenii legii care au intrat într-o stare sinonimă “dolce fare niente”, în timp ce unii profesioniști preferă să se retragă,în liniște,să nu afecteze activitatea instituției care până mai ieri era de nota zece.
Șeful STS, Ionel Vasilca, și-a anunțat demisia printr-un comunicat de presă.

Administrația Prezidențială a anunțat la scurt timp că președintele Klaus Iohannis „a primit luni, 29 iulie a.c., demisia din funcția de director al Serviciului de Telecomunicații Speciale a domnului Ionel-Sorinel Vasilca. În cadrul ședinței Consiliului Suprem de Apărare a Țării, care va avea loc marți, 30 iulie, Președintele Klaus Iohannis va informa membrii Consiliului pentru a lua act de această demisie”.

Comunicatul integral al STS:

Doresc să vă informez că, începând cu data de 29 iulie 2019, am înaintat Președintelui României demisia mea din funcția de director al Serviciului de Telecomunicații Speciale.

Fac precizarea că demisia nu a fost depusă ca urmare a existenței unei sincope, inadvertențe sau ca umare a celei mai mici umbre de vinovăție în exercitarea funcției de preluare și localizare a apelurilor de urgență 112 de către STS, a neglijenței mele în serviciu, a tratării superficiale sau a neasumării responsabilităților care privesc datoria mea și a tuturorangajaților de a garanta funcționarea continuă a serviciilor speciale, de cooperare și a celor pe linia 112.

Demisia a fost înaintată pentru a nu afecta prestigiul instituției.

General-locotenent ing. Ionel-Sorinel Vasilca

Cine este cel care în 2012 a fost recompensat cu „Ordinul Național „Steaua României” în grad de Cavaler”?

Câți dintre cei care conduc vremelnic destinele acestei țări se pot lăuda cu aceste titluri? Până mai ieri, omul care se afla în fruntea STS a fost decorat de nenumărate ori datorită profesionalismului de care a dat dovadă.
General-locotenent ing. Ionel-Sorinel Vasilca s-a născut pe 08.07.1966,în localitatea Săvinești din județul Neamț.
În 2016 a absolvit Cursul de Politică Externă și Diplomație, Institutul Diplomatic Român
,2008 Colegiul Național de Apărare, Universitatea Națională de Apărare,2006 Colegiul de Securitate Națională, Academia Națională de Informații,2002 – 2004 Master executiv în Administrarea Afacerilor, ASSEBUS și Universitatea de stat din Kennesaw, Georgia, SUA,1990 – 2002 Cursuri de instruire tehnică, în țară și străinătate,1985 – 1990 Facultatea de Electronică și Telecomunicații, Academia Tehnică Militară.

La capitolul experiență profesională trebuie să amintim faptul că între anii 2005 – 2017 a fost Adjunct tehnic al Directorului Serviciului de Telecomunicații Speciale;
2001 – 2005 Locțiitorul șefului Direcției Radiocomunicații
1999 – 2001 Șeful Sectorului Sisteme Radio cu Acces Multiplu, Direcția Radiocomunicații;
1997 – 1999 Șeful Biroului Infrastructură Sisteme cu Acces Multiplu;
1990 – 1997 Inginer întreținere
Distincții;
2012 Ordinul Național „Steaua României” în grad de Cavaler
2010 Ordinul Național ;„Serviciul Credincios” în grad de Cavaler;
2008 Ordinul „Virtutea Militară” în grad de Cavaler
2006 Ordinul „Bărbăție și Credință” în grad de Mare Ofițer;
2002 Ordinul Național „Pentru Merit” în grad de Cavaler.

Adevărații vinovați când vor fi trași la răspundere? La următoarele alegeri? Nu, în niciun caz pentru că memoria colectivă este de scurtă durată. Pe moment, nemulțumiții au dorit “capul lui Moțoc”.

Jurnal de Bacău

Advertisement
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here