Ce poate fi mai frumoasă decât o incursiune în natură, urmată de un spectacol nocturn oferit de ploaia de meteori (Perseide).

Ei bine, toate acestea, dar nu numai, vor putea fi „savurate” cu nesaț, peste doar câteva zile, în absolut fascinanta pădure de la Valea Budului, într-o zonă de poiană (fără semnal la telefon și nici wi-fi gratuit), aflată la circa 400 de metri distanță de tabără.

Evenimentul, organizat de Asociația Door2Outdoor, ajuns deja la cea de-a treia ediție, va mai include „numeroase ateliere și jocuri spectaculoase”. „Vom parcurge, împreună, trasee spectaculoase, ne vom da cu tiroliana, ne vom orienta cu busola, vom sta la cort, vom învăța multe tehnici interesante, atât de necesare în natură. Toate acestea le vom face atât în familie, în echipe de părinți și copii, cât și cu gașca de prieteni și cunoscuți, aflând cum putem lucra mai bine în echipă, cum putem comunica mai eficient și găsind noi și noi provocări care vă vor apropia și vor suda legătura dintre voi”, dezvăluie organizatorii. Norocoșii care s-au putut înscrie la sediul asociației (locurile fiind limitate) se vor bucura de echipament pentru cursuri și ateliere, instruire, monitorizare și îndrumare din partea instructorilor, sprijin la montarea corturilor, dar și…pepene verde, porumb fiert și muzică la chitară.

Florentin Radu

Advertisement
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here