Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

Timp de trei luni, voluntarii Crucii Roșii Bacău vor avea grijă de zeci de bătrâni din localitățile Slănic Moldova și Moinești.

Activitatea face parte din proiectul „O viață demnă pentru bunicii noștri”, cu finanțare de la Consiliul Județean și Crucea Roșie Bacău.

 

Valoarea totală a proiectului este de 25 000 lei, dintre care 22 000 lei valoarea cofinanțării Consiliului Județean Bacău.

Astfel, inimoșii voluntari se vor deplasa periodic la domiciliile a 24 de vârstnici pentru a le acorda asitență medicală și a le aduce pachete cu alimente de bază, îmbrăcăminte și încălțăminte.

De reținut că toate aceste bunuri provin din donațiile făcute de creștinii cu inima bună de-a lungul anului.

„În fiecare din localitățile menționate, va exista un angajat al Crucii Roșii Bacău – îngrijitor sau îngrijitoare bătrâni la domiciliu, care va efectua servicii de menaj ușor, de igienă, activități de socializare cu persoanele vârstnice, determinarea tensiunii arteriale și a glicemiei, plata utilităților, însoțirea la medicul de familie, realizarea de cumpărături, și altele”, au precizat reprezentanții Crucii Roșii Bacău.

 

Florentin Radu 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here