Hotel President:  Serviciile fac diferenţa

Dacă vă aflaţi în Bacău pentru afaceri sau, pur şi simplu, doriţi să petreceţi o seară de neuitat în oraşul lui Bacovia, Hotelul President este cea mai bună alegere.

De ce? Pentru că totul este făcut pentru turist, pentru ca cel care rămâne mai multe zile sau doar trece pe aici să se simtă bine. Totul funcţionează la cele mai înalte standarde, începând de la recepţie, restaurante şi, mai ales, camere şi apartamente. Ca să nu mai vorbim de BUCĂTĂRIE! Preparatele tradiţionale şi cele internaţionale sunt exact ceea ce trebuie să fie. Mâncarea este delicioasă, servirea e promptă, iar personalul – discret şi profesionist. Cele două restaurante – Salonul Opera şi Salonul Royal – reprezintă primul popas al turiştilor, dar şi o opţiune excelentă pentru localnicii pasionaţi de bucătăria tradiţională sau internaţională. Din meniu nu lipsesc nici specialităţile casei. Indiferent dacă doriţi o cină romantică sau plănuiţi să vă invitaţi prietenii pentru un eveniment deosebit, vă recomandăm Hotel President. Vă veţi simţi o persoană respectată. Personalul hotelului face diferenţa!

Hotelul de patru stele este situat în centrul oraşului, la 10 minute de aeroport şi două de gară. Are 32 de camere şi apartamente, două restaurante şi o terasă care oferă o vedere panoramică spectaculoasă asupra a ceea ce merită văzut în Bacău.  Hotelul mai dispune de un centru de conferinţe multifuncţional, cu o capacitate maximă de 200 de locuri, dedicat organizării oricăror evenimente, fie ele de business sau entertainment.

Hotelul a fost proiectat şi realizat din perspectiva beneficiilor clienţilor, cărora li se oferă – într-un ambient modern şi rafinat  – servicii de înaltă calitate, confort şi receptivitate la cerinţele şi preferinţele lor, totul cu o atenţie deosebită la detalii.

Camerele şi apartamentele sunt modern utilate, personalizate în tonuri şi culori diferite, atât prin piesele lor decorative, cât şi prin obiectele de mobilier din lemn masiv, reproduse cu rafinament.

Dintre multitudinea de servicii oferite reţinem câteva: Wi-fi gratuit în camere şi spaţiile publice, climatizare sau aer condiţionat, televiziune prin cablu, mic dejun bufet internaţional, room service, curierat, copiator, imprimantă, scanner, hărţi locale, serviciu de spălătorie – curăţătorie, parcare supravegheată video, transfer la şi de la aeroport şi multe altele.

Mergeţi o dată la President şi veţi vedea standardul unui hotel de 4 stele. Sigur veţi deveni mult mai pretenţios!

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here