Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

Ruperea alianței PSD-ALDE care, de mai bine de doi ani, guvernează țara, va genera efecte și la nivelul administrației județului.

Mai exact, toți reprezentanții din județ ai ALDE vor trebui să-și caute un alt loc de muncă.

Este vorba de prefectul Maricica Lumința Coșa și de vice-președintele Consiliului Județean, Adrian Popescu.

„Iată-mă într-un moment de contabilizare a rezultatelor celor peste doi ani în funcția de prefect a județului Bacău. Închei mandatul de prefect al județului, gândindu-mă la dumneavoastră, cetățeni ai județului. Am plecat la drum cu speranța că nu voi dezamăgi și că voi reuși să fac mult bine semenilor mei, atât cât îmi permitea această funcție. Dacă am reușit sau nu, rămâne la aprecierea dumneavoastră . Nu am regrete, nu am ce să îmi reproșez și cred că„istoria” anilor de mandat este grăitoare. Mulțumesc tuturor colegilor din Instituția Prefectului județul Bacău, colegilor de la instituțiile deconcentrate, colegilor polițiști, pompieri, jandarmi…tuturor vă mulțumesc pentru buna colaborare ! Mă bucur că am avut privilegiul de a lucra alături de profesioniști și oameni de echipă! Cred, acum, la final, că, împreună, ne-am făcut datoria, cu bună credință și cu onoare”, a transmis în spațiul public prefectul Maricica luminița Coșa.

La nivel guvernamental, va pleca, probabil, și Viorel Ilie (fost primar al Moineștiului), aflat la șefia Ministerului pentru Relația cu Parlamentul încă de pe vremea Guvernului Grindeanu, rămas în funcție și în mandatul premierului Mihai Tudose, până în prezent. Măsura se va aplica încă din această săptămână. Interesant de urmărit cine le vor lua locul cel mai sus amintiți.

Florentin Radu

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here