Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

Aproape că nu trece o zi când pe drumurile din tot județul să nu se înregistreze măcar un accident auto. Din păcate, regula nu a fost încălcată nici în acest weekend, când nu mai puțin de două astfel de evenimente au avut loc în județ.

Mai exact, locul morții a fost tot rău famatul drum european E 85 ( DN). De data asta, unul dintre incidente s-a întâmplat în apropiere de localitatea Itești, unde duminică, s-au cicnit două autoturisme și un microbuz de transport persoane. Incidentul s-a produs când microbuzul a vrut să vireze dreapta și, din cauza nepăstrării distanței regulamentare, celelalte două mașini s-au ciocnit și au intrat apoi în spatele utilitarei. În aceste condiții, traficul rutier a fost blocat un timp îndelungat. Doar o minune a făcut să nu se înregistreze și morți, judecând după cum arătau mașinile după impact. Cert este că, în urma accidentului, două dintre cele nouă persoane care se aflau în microbuz au fost rănite, la fel și trei persoane din cele două autoturisme. Toate victimele au fost transportate la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Tot în aceeași zi, pe același drum – DN 2 E85 -, însă undeva, în apropierea localității Berești Bistrița, a mai fost înregistrat un alt accident rutier. De data asta, din păcate, un om a fost ucis. Este vorba de un bătrân de 74 de ani care încercase să traverseze strada neregulamentar, moment în care a fost accidentat mortal de un autoturism condus de o tânără de doar 19 ani. Florentin Radu

Advertisement
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here