Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

Partea duhovnicească și partea filantropică s-au unit la Parohia „Sfântul Dumitru Narcisa” din municipiul Bacău, protopopiatul Bacău, unde peste 200 de copii coordonați de preotul Ionuț Pleșcău au participat în perioada 1-8 septembrie 2019 la cursurile cultural-catehetice ale Școlii de vară. Au fost prezenți și reprezentanți ai Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Bacău, având în vedere faptul că aici participă și câteva zeci de tineri din Centrul Morcoveață și Henri Coandă din oraș.

La debutul acestui proiect parohial a participat și părintele Daniel Ionel Marari, inspector eparhial în cadrul Sectorului Cultural al Administrației Eparhiale, care a transmis cuvântul de binecuvântare și purtarea de grijă a Înaltpreasfințitului Părinte Ioachim, Arhiepiscopul Romanului și Bacăului și a felicitat pe părintele Ionuț Pleșcău, coordonatorul acestui proiect ajuns la ediția a VI-a, pentru deosebita sa implicare de-a lungul timpului.

Copiii participanți vor putea descoperi în această perioadă o multitudine de informații, precum noțiuni de igienă, de alimentație, multiple activități creative și recreative menite să le aducă buna dispoziție și să le descopere mai bine Credința Ortodoxă și aplicarea acesteia în viața lor. La final, toți copiii care au frecventat cursurile Școlii de vară vor merge într-o excursie de o zi la mănăstirile din zona Moldovei.

Advertisement
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here