Patronul unei societăți comerciale a fost găsit spânzurat, în urmă cu câteva momente, în magazinul propriu de lângă Piața Mare.

Din cercetările de la fața locului, am aflat pe surse, că avea 4 copii cu vârste fragede. Se pare că suferea de depresie și taxele îl sufocau. A avut un control recent de la ANAF, dar nu au fost probleme grave. Totuși, se plângea de chiria de 2000 de euro, și o vânzare destul de slabă. Probabil ca și-a spus cuvântul concurență din zonă și hipermarketurile din oraș.

Pe la orele, 14 nu mai răspundea la telefon nici familiei, nici firmei care îi ținea contabilitatea. Până la urmă, organele de cercetare au spart geamul ușii, și au pătruns în magazin. Acolo au găsit trupul neînsuflețit al domnului Gheorghe, un cunoscut în rândul celor din breasla celor care comercializează articole de bricolaj, feronerie și vopseluri.

Jurnal de Bacău a fost singurul organ de presă prezent la fața locului, care a transmis în direct și care poate garanta informațiile scrise.

 

În urmă cu ceva timp, locul din fața magazinului fusese mediatizat la nivel național, din cauza faptului că autoritățile montaseră mochetă verde în loc de iarbă. Acum, iarba a crescut, dar din păcate, o tragedie a marcat zona.

Video live

Patronul unui magazin din centrul Bacăului a fost găsit spânzurat. Polițiștii, jandarmii și procurorii au închis zona. Revenim cu detalii pe www.jurnaldebacau.ro

Publicată de Jurnal de Bacau pe Marţi, 10 septembrie 2019

Loading...

1 COMENTARIU

  1. Păcat de el.Era un om muncitor,si avea de mult prăvălia.Imi pare tare rau de el.Il vedeam de vreo bucată de vreme,agitat,dar nu ma asteptam sa recurgă la gestul asta.Condoleante familiei…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here