Poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Rurală Moineşti au reţinut un tânăr de 21 ani, din comuna Poduri, bănuit de comiterea infracţiunii de furt calificat.

La data de 18 septembrie a.c., în jurul orei 12.00, poliţiştii au fost sesizaţi despre faptul că autori necunoscuţi au pătruns prin efracţie la o fermă din satul Bucşeşti, de unde au sustras mai multe bunuri.

Poliţiştii s-au deplasat imediat la faţa locului, unde au constatat că autorii ar fi pătruns într-o hală, prin forţarea şi escaladarea unei ferestre, iar din interior ar fi sustras două laptopuri şi o cameră video.

De asemenea, cu cheile potrivite găsite, ar fi descuiat uşile de la alte 3 hale, de unde ar fi sustras mai multe scule, iar de la 3 camioane parcate în curte, acumulatorii auto. Prejudiciul total reclamat este de aproximativ 20.000 lei.

Au fost efectuate activităţi specifice şi s-a reuşit identificarea unui tânăr de 21 ani şi a unuia de 16 ani, ambii din comuna Poduri, bănuiţi de comiterea faptei.

Poliţiştii au recuperat toate bunurile şi le-au restituit părţii vătămate.

În cauză, în urma prezentării celor doi Parchetului de pe lângă Judecătoria Moineşti, instanţa a dispus măsura arestării preventive pentru 30 de zile în cazul tânărului de 21 ani şi măsura controlului judiciar pentru 60 de zile faţă de tânărul de 16 ani.

Advertisement
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here