Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

Sărbătoare duhovnicească aleasă, la resfințirea bisericii ”Sf, Arhangheli Mihail și Gavril” din Holt

Sătenii din Holt au primit vizita chiriarhului locului, Înaltpreasfințitului Părinte Ioachim, Arhiepiscop al Romanului și Bacăului. Ierarhul a resfințit actuala biserică a parohiei cu hramul ”Sfinții Arhangheli Mihail și Gavril”, după ce în ultimii ani lăcașul de cult a trecut prin ample lucrări de renovare și înfrumusețare atât la interior, cât și la exterior, prin grija preotului paroh Iulian Vasile, a primarului Petru Dochiei și a enoriașilor.

Slujba de resfințire a fost oficiată de Înaltpreasfințitului Ioachim, alături de protopopul Bacăului, Costel Busuioc, și un impresionant sobor de preoți și diaconi. De asemenea, au fost prezenți Răzvan Horațiu Radu, adjunct al procurorului general al României, președintele Consiliului Județean Bacău, Sorin Brașoveanu și prefectul de Bacău, Valentin Ivancea.

Pentru întreaga activitate desfășurată în parohie și filie, Părintele Arhiepiscop Ioachim l-a hirotesit iconom pe Părinte paroh Iulian Vasile, cu dreptul de a purta brâul roșu. De asemenea, membrii comitetului și consiliului parohial au fost distinși cu diplome.

După Sfânta Liturghie, credincioșii au avut posibilitatea de a se închina la Sfântul Jertfelnic trecând prin Sfântul Altar și au primit târnoseală.

Advertisement
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here