Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

Noul subprefect de Bacău, Paul Cotîrleț, și-a făcut apariția într-un stil vestimentar mai nonconformism la întâlnirea cu Ambasadorul Italiei în România împreună cu o delegație oficială.

Cămașa neagră descheiată, sau costumul verde și cămașa descheiată ne demonstrează faptul este pasionat de fashion și dorește să iasă în evidență. Vremurile s-au schimbat, mentalitățile s-au schimbat și probabil aerul mai tineresc față de media de vârstă din politică își spune cuvântul. Gurile mai critice spun că totuși, stilul vestimentar oficial nu se poate modifica prea mult.

Codul vestimentar, la evenimente oficiale precum vizita unui ambasador, impune o ținută, mai ales că toată lumea purta cravată.

Delegația Italiană a fost formată din reprezentanții în România, respectiv:

– Dna Nicoletta Fioroni, Responsabila Biroului Economic și Comercial al Ambasadei;
– Dl. Massimo Gelmetti, Atașat al Ambasadei;
– Dl. Filippo Petz, Directorul Agenției ICE București;
– Dl. Roberto Musneci, Președintele Camerei de Comerț Italiene pentru România;
– Dl. Giovanni Pometti, Secretar General al Camerei de Comerț Italiene pentru România;
– Dl. Giovanni Villabruna, Președinte Confindustria România;
– Dl. Rocco Ferri, Director General Confindustria România.

Deja au apărut și primele comentarii în mediul online: ”Domnu subprefect Cotârleț este la club, cu cămașe descheiată? sau ”nu respectă funcția pe care o are, La vizite oficiale nu se pune o cravată?”

Subprefectul Paul-Claudiu Cotîrleț a demonstrat că dă semne de nonconformism, de la primul minut după investirea în funcție, când la primul discurs oficial în noua calitate, a atacat-o pe fosta prefectă Maricica Coșa, reproșându-i indirect că se va ocupa de toate problemele, ” indiferent de culoarea politică, nu cum a fost până acum”.

Paul-Claudiu Cotîrleț are 30 de ani, este membru PSD, iar în noiembrie 2017 a fost numit secretar de stat în Ministerul Culturii, coordonator al Departamentului “Centenar”.

 

A absolvit secția Relații Internaționale și Studii Europene a Facultății de Istorie din Universitatea București și este doctor în istorie cu teza “Politică, fotbal și diplomație în Peninsula Balcanică. 1896-1933”. A fost șef de cabinet al senatorului PSD Niculae Bădălău (actual ministru al Economiei), iar la alegerile locale parțiale din 2017 a fost candidatul PSD la Primăria Moinești, dar a pierdut în fața candidatului ALDE.

Găsiți diferența:)

 

Din arhiva găsită pe internet, se pare că au fost momente când purta cravată la întâlnirile oficiale:

Si la intalnirea cu Corpul Diplomatic a purtat cravată…

 

 

 

Advertisement
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here