Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

Şcoala Populară de Arte şi Meserii pregăteşte de peste jumătate de deceniu oameni iubitori de frumos, la diferite discipline, precum muzică uşoară, populară, diferite instrumente, şi  arte plastice, actorie, design vestimentar, iconografie etc.

 Evenimentul a fost marcat printr-un spectacol, sâmbătă şi duminică, 19-20 octombrie, la Sala Ateneu: „Armonii în timp”, spectacol şi concurs de interpretare, cu participarea unor solişti şi grupuri de muzică uşoară şi populară, din toate judeţele Regiunii Nord-Est.

De-a lungul timpului, la conducerea instituției și la conducerea claselor și anilor de învățământ au succedat creatori de prestigiu și specialiști de marcă, reprezentativi în cultura zonei și chiar pe plan național; artiști ai cuvântului și ai scenei, artiști plastici, cercetători, interpreți, pedagogi, regizori.

Numărul lor e impresionant și, fără îndoială, exprimă dimensiunea valorică a influenței pe care a exercitat-o și o manifestă și în prezent Școala Populară de Artă Bacău.
Unii dintre elevii Școlii populare de artă sunt nume de rezonanță în diferite sectoare ale artei contemporane – pictori, artiști plastici, actori, interpreți vocali și instrumentiști.

 

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here