Pe principul părintesc ”Eu te-am făcut, eu te omor”, putem extrapola și să afirmăm faptul că Partidul de ridică, Partidul de doboară. Dar tot pe un principiu din popor mizează și Cosmin Necula :”Ce nu te omoară te întărește” care încearcă să le țină pieptul tuturor celor care l-au susținut. Consilierii locali PSD și-au întors cu totul armele, iar voturile din CL sunt împotrivă sau abțineri.

Europarlamentarul Dragoș Benea, șeful PSD Bacău, l-a atacat din nou pe Cosmin Necula: consilierii PSD nu vor fi intimidați de mineriadele organizate de primar, acompaniat de prezența “exotică” a numitului Gringo, și de câțiva angajați de la spațîi verzi cu (prea) mult timp liber la dispoziție. Consiliul Local nu este “Las Fierbinți”, chiar dacă atitudinea de șef de iarmaroc a primarului ar putea lăsa unora această impresie.”

1 PSD nu a susținut propunerea de organigramă pe final de mandat. Restructurarea și actualizarea organigramei Primăriei Bacău, Cosmin Necula și PSD au promis-o, în 2016, că se va înfăptui în primele 6 luni de mandat!

2 𝐏𝐒𝐃 𝐚𝐩𝐫𝐞𝐜𝐢𝐚𝐳𝐚̆ 𝐜𝐚̆, 𝐚𝐬𝐭𝐚̆𝐳𝐢, 𝐏𝐫𝐢𝐦𝐚̆𝐫𝐢𝐚 𝐁𝐚𝐜𝐚̆𝐮 𝐧𝐮 𝐚𝐫𝐞 𝐧𝐞𝐯𝐨𝐢𝐞 𝐮𝐫𝐠𝐞𝐧𝐭𝐚̆ 𝐝𝐞 𝐮𝐧 𝐬𝐞𝐝𝐢𝐮 𝐧𝐨𝐮, ci de funcționari dispuși în fiecare săptămâna la eficientizarea și optimizarea relației cu cetățeanul!

3 PSD nu a susținut majorarea (pe deasupra și diferențiată) a prețului la gigacalorie, după o consultare de 3-5 zile. Iarnă bate la ușă, dar acest lucru Primăria Bacău trebuia să-l afle de mult timp și să inițieze această discuție încă din vară.

4 PSD nu va susține adiționarea/majorarea cu 50% a contractului de salubrizare pe nepusă masă. Există o sumedenie de nemulțumiri legate de curățenie în municipiul Bacău, iar o “rapidă” majorare a contractului nu se impune, ba chiar îi jignește pe cetățenii Bacăului.
Zilele acestea ADIS derulează o licitație pe colectare și transport deșeuri pentru municipiul Bacău și 22 de comune limitrofe care va desemna un câștigător pe baza de raport preț/calitate.
Ultima licitație pe colectarea și transportul deșeurilor în Bacău s-a desfășurat în urmă cu 15 ani.

5 PSD nu acceptă să discute despre majorări la gigacalorie și salubritate cu proiecte promovate în 3-5 zile și îngropate, de-a valma, într-o ședința cu peste 50 de proiecte pe ordinea de zi.” a finalizat Dragoș Benea.

 

Advertisement
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here