Așa cum v-am anunțat săptămâna trecută, continuă războiul dintre primarul Cosmin Necula și șeful PSD Bacău, Dragoș Benea.

La ultima ședință de Consiliu Local nu s-au putut vota toate proiectele de pe ordine de zi, din cauza faptului că erau prea multe. Cele mai importante, nu au trecut, precum noua organigramă, noul sediu pentru primărie, majorarea gigacaloriei, adiționarea/majorarea cu 50% a contractului de salubrizare, etc. Toate acestea sunt influențate și de alegerile ce vor urma în câteva zile.

Printre îmbunătățirile propuse de primar se numără:

Alocarea în plus a unui număr de 62 de posturi la Direcția de Servicii Publice

Înființarea unui serviciu distinct pentru  ,,Școli și Învățământ”.

Mai multe detalii găsiți la transmisiunea în direct, realizată în biroul edilului.  (video jos)

Cosmin Necula acuză, din nou, pe rețelele de socializare:

”Baronul Dragoș Benea lovește din nou în interesele băcăuanilor și blochează toate proiectele care ajută orașul. Organigrama pe care o propun spre aprobare Consiliului Local, după consultări cu toate părțile implicate, va fi blocată pentru că noului dictator al PSD îi sunt stricate afacerile .

Mai mult, modificările intervenite sunt menite să aducă un plus de calitate serviciilor oferite de Primăria Bacău și vă rog să apreciați și dumneavoastră acest lucru. Câteva exemple:

Direcția de Servicii Publice va avea alocat în plus un număr de 62 de posturi (lucrători la salubritate stradală). Nu cred că e necesar să justificăm această propunere care vine exclusiv pentru a putea asigura o mai bună curățenie în oraș.

Înființăm un serviciu distinct pentru  ,,Școli și Învățământ” care va gestiona toate structurile educaționale din oraș. În ultimii ani am mărit substanțial fondurile alocate pentru investițiile în școli și este nevoie de o monitorizare atentă a acestor programe dar și a necesităților acestui sector deosebit de important pentru dezvoltarea comunității noastre.

Înființăm un serviciu distinct pentru  ,,Tineret și Informare Cetățeni”. Activitatea acestui serviciu va urma două coordonate: pe de o parte programele pentru tineri și administrarea Centrului pentru Tineret iar pe de altă parte relațiile cu publicul.

În momentul de față avem în implementare un proiect cu finanțare europeană ce prevede
 digitalizarea serviciilor oferite de Primărie și înființarea unui Centru Unic pentru Informare care va centraliza relațiile cu publicul într-o singură locație iar toate solicitările vor fi înregistrate și operate digital. În mod evident funcționarea acestui centru va fi condiționată de alocarea personalului necesar.

Vreau să le reamintesc consilierilor locali PSD că mandatul pe care l-au primit de la cetățeni este pentru a acționa NUMAI ÎN INTERESUL locuitorilor municipiului Bacău și nu pentru a răspunde la comenzi politice dictate de șeful de partid.” a finalizat Cosmin Necula.

 

Declarații din biroul primarului. Cosmin Necula vorbeşte despre noua organigramă a primăriei. www.jurnaldebacau.ro

Publicată de Jurnal de Bacau pe Miercuri, 30 octombrie 2019

Advertisement
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here