Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

Primarul Cosmin Necula și-a vărsat din nou oful pe rețelele de socializare, criticând practica partidului din care a făcut parte. Pentru că avut curaj să folosească dreptul la exprimare, a fost sancționat prin excluderea din partid. Unii analiști politici spun că a fost o strategie atacul către PSD, deoarece primarul se regăsea mai mult alături de PRO România, partidul lui Victor Ponta, drept dovadă în campania ce tocmai a trecut a prezidențialelor, Cosmin Necula l-a susținut pe Mircea Diaconu. (Pro România si ALDE) Acum e mai ușor să intri într-un partid fiind liber, dacât migrarea.

Și dna. deputat Elena Hărătău a fost exclusa din partid, din cauza faptului ca a votat guvernul Orban. Dânsa a fost aleasă pe listele Partidului Social Democrat în circumscripţia electorală nr. 4 Bacău, din 9 iulie 2018.

Cosmin Necula: “În luna mai am cerut demisia Vioricăi Dăncila și a guvernului. Am explicat în repetate rânduri cum acest Guvern a furat 100 de milioane de lei din banii băcăuanilor și ne-a dat înapoi, foarte târziu, doar 29 de milioane.

Am spus recent că există pesediști care se simt jenați de faptul că trebuie să o susțină pe Viorica Dăncilă. În această seară au fost oameni din conducerea PSD care au spus și ei asta cât se poate de explicit.

În PSD, dacă spui adevarul ești dat afară. Fie că deranjezi conducerea locală, fie că deranjezi conducerea centrală.

Am crezut că după plecarea lui Dragnea CEx-ul PSD nu va mai face execuții staliniste dar această metodă continuă. Dragoș Benea a cerut excluderea mea pentru simplu fapt că mi-am permis să spun ceva, să îmi exprim liber punctul de vedere.

Din păcate, conducerea actuală a PSD pretinde supunerea fără crâcnire în detrimentul demnității și respectului de sine. Sunt și voi rămâne un om de stânga. Respect și apreciez colegii din PSD. Acest partid a făcut și lucuri bune în care cred în continuare.

Și stiu că sunt oameni în PSD care nu sunt de acord cu acest tip de excluderi. Legea pumnului în gură nu este o explicație acceptabilă. Nu este niciodată o explicație!”

In raportul de activitate din vara acestui an, doamna deputat Elena Haratau declara:

Am sentimentul că în primul an din mandatul meu de deputat am reprezentat cu cinste băcăuanii, reușind să fiu aproape de locuitorii județului pe care îl reprezint în Parlamentul României. Tot ceea ce am făcut în acest an mă determină să stau cu fruntea sus în faţa cetăţenilor din județul Bacău şi să continui să îmi fac cât mai bine munca de parlamentar, în folosul oamenilor şi al bunăstării judeţului. Am sprijinit fiecare doleanţă în parte care mi-a fost semnalată din partea populației, şi, atât cât mi-a stat în putere şi în conformitate cu prevederile legii, am ajutat la rezolvarea plângerilor şi sesizărilor primite.”

Foto: Jurnal de Bacau (Moment in care Cosmin Necula, anticipa, și le arăta timpul rămas în partid, celor care urmau să-i excludă, iar dna deputat Elena Hărătău asculta povestea ce avea să-i coste pe ambii!)

 

Advertisement
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here