Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

În cadrul festivităţii de la Teatrul Bacovia, 51 de cupluri, care au sărbătorit jumătate de secol de la data căsătoriei, au primit fiecare câte un premiu în valoare de 500 lei, „Diploma de Onoare”, flori și o atenție din partea municipalității.

Festivitatea de premiere a fost urmată de un spectacol susţinut şi oferit de Ansamblul folcloric “Busuiocul” Bacău.

Momentul înmânării „Diplomei de Onoare” a fost imortalizat și, prin grija Direcției de Asistență Socială Bacău, seniorii băcăuani vor primi acasă poza ca amintire a zilei festivității. (N.R. probabil și cu primarul)

” Rugămintea mea către dumneavoastră este să continuaţi să aveţi grijă de noi, de nepoţii dumneavoastră, avem nevoie de sprijinul dumneavoastră. Acest premiu vă este oferit din partea locuitorilor municipiului Bacău ca o formă de respect, de mulţumire, pentru toată contribuţia dumneavoastră la dezvoltarea comunităţii în care cu toţii trăim “, a precizat primarul Bacăului, dl. Cosmin Necula.

Premierea celor 51 de familii a fost aprobată prin Hotărâre nr.387/31.10.2019 privind acordarea „Diplomei de Onoare” şi plata unui premiu în valoare de 500 lei pentru 51 de familii din municipiul Bacău.

Advertisement
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here