Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

Încă de la începutul lunii a fost demarată o amplă acțiune care a vizat respectarea Hotărârii Consiliului Local nr.119/2009 privind reglementarea activității de publicitate stradală.

S-a urmărit identificarea și îndepărtarea panourilor publicitare amplasate în locuri publice neautorizate precum și legalitatea afișajului stradal. În acest context au fost emise 32 de somații și aplicate 5 sancțiuni contravenționale în valoare de 2.500 lei.

De asemenea, au fost îndepărtate 20 de panouri publicitare de mari dimensiuni de pe fațadele unor imobile, mare parte dintre acestea fiind inestetice ori în stare avansată de uzură.

Pe această cale, polițiștii locali informează agenții economici și comercianții din municipiul Bacău că verificările privind segmentele de activitate mai sus menționate, vor căpăta un caracter permanent.

Îmi amintesc de faptul că, într-o seară, panoul publicitar din curtea Liceului Sportiv se mișca destul de tare, deși vântul nu era puternic. În caz de vreme rea, să vă așteptați la ce-i mai grav…

Advertisement
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here