Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

 

   Dental Vision Clinic își extinde aria de servicii stomatologice și anunță vești importante pentru toți părinții din Bacău! Începând din această lună, oferim alături de specialiștii noștri în pedodonție și ortodonție o gamă completă de tratamente dentare destinate celor mici!

„Stomatologia dedicată copiilor presupune din partea medicului nu doar cunoștințe medicale excepționale, dar și o empatie specială, iar clinica noastră a decis să investească în sănătatea dentară a celor mici! Îi invităm pe toți părinții să se convingă de faptul că acum beneficiază de cele mai bune servicii pentru micii pacienți“, declară Dr. Andrei Climov, fondatorul Dental Vision Clinic.

  În plus, începând din această toamnă, clinica este parte a rețelei „Junior & Family Partner“, un proiect național dezvoltat în sprijinul pacienților și care presupune servicii integrate și adăugarea de expertiză în diferite domenii ale managementului stomatologic.

Noua locație în care ne puteți găsi se află în Bacău pe strada Mihai Eminescu nr. 33, lângă Liceul Sanitar, în apropiere de Gara CFR Bacău. Oferim pacienților îngrijire stomatologică în conformitate cu cerințele pe care trebuie să le îndeplinească o clinică de elită cu servicii integrate la cele mai înalte standarde.

  Telefon: 0334.405948 / 0334.405931 / 0756.333999                                      Email: programari@dentalvisionclinic.ro / dentalvisionclinic@gmail.com

Suntem în continuare și pe Str. Ștefan cel Mare, bloc 8, scara D, apartament 1!    Telefon: 0234.588 615 / 0234.588911

 

Advertisement
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here