Colegiul Tehnic de Comunicații ”Nicolae Vasilescu Karpen” Bacău (fostul PTTR) a desfășurat o serie de activități dedicate sărbătoririi semicentenarului său.
Ultima zi de proiecte a însemnat descătușarea tuturor energiilor pozitive ale ,,trăitorilor” de la Karpen, dar și ale partenerilor, prietenilor și familiilor acestora.
.
De la ora 13.00, o CAPSULA a TIMPULUI, depozitar al semnelor prezentului, este ,,lansată” către viitor, generația 2069 fiind invocată în cuvintele, dar și în gândurile celor prezenți. Mai concret, câteva obiecte au fost sigilate și vor fi deschise în anul 2069.
.
De la ora 14.00 – KARPENBURG, Târgul Tradițional de Sfântul Nicolae, patronul spiritual al colegiul. Curtea instituției s-a umplut de sute de oameni, unde a răsunat muzica bună.Au fost alături expozanți, vizitatori, dansatori, înconjurați de  ,,bunătăți” tradiționale și muuuultă voie bună!
.
De la ora 16.00 s-a dat startul petrecerii organizate în cinstea organizatorilor și a participanților.
.
Povestea Colegiului Karpen continuă. Scrisă de oameni frumoși și mândri de munca lor. Dincolo de barierele posibilului și de cele ale timpului…

Galerie foto

Video

FLASH MOB ELEVI KARPEN

Bucuria de a fi impreună în dans i-a molipsit și pe elevi!

Publicată de Colegiul Tehnic de Comunicații Nicolae Vasilescu Karpen Bacău pe Vineri, 6 decembrie 2019

Advertisement
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here