Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

Cadrele didactice își vor primi salariile majorate începând cu data de 1 ianuarie a.c., în conformitate cu Legea 153/2017 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice. Acest fapt a fost asigurat ferm de ministrul Educației și Cercetării, Monica Anisie, ca răspuns la anumite zvonuri vehiculate în ultimele zile, conform cărora bugetul de stat pentru acest an nu ar permite majorările salariale preconizate.

Este important de știut că guvernul va respecta legile adoptate până acum de forul legislativ, inclusiv cele legate de creșterile salariale ale diferitelor categorii profesionale. Astfel, profesorii vor primi în acest an cele două majorări, începând cu 1 ianuarie și, ulterior, de la 1 septembrie.

În mod foarte clar, acești bani au fost prevăzuți în bugetul pentru 2020, și nu există nicio posibilitate ca salariații din sistemul de învățământ să nu își intre în drepturile conferite de lege.

PNL promite că va respecta Legea salarizării personalului plătit din fonduri publice, astfel încât, pe cale de consecință, angajații din educație trebuie să fie liniștiți, deoarece își vor primi în timp util creșterile de salarii, a declarat si Elena Hărătău, deputat de Bacău.

Advertisement
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here