Administratorii Pârtiei Nemira din Slănic Moldova au anunțat că pârtia va fi deschisă mâine, sâmbătă, 25 ianuarie, pentru prima dată în această iarnă. Cu acest prilej va fi inaugurat și sezonul de schi 2020.

 “Vă așteptăm de la ora 10.00, să vă distrați pe Pârtia de schi Nemira și să vă bucurați de zăpadă!”, au anunțat pe Facebook administratorii pârtiei. Echipa tehnică lucrează pentru pregătirea pârtiei. Starea pârtiei este satisfăcătoare”, precizează administratorii pârtiei.

 Inaugurată pentru sezonul de iarnă 2015-2016, Pârtia Nemira are o lungime pe înclinare de 1.414 metri, lăţime medie de 38 metri, o diferenţă totală de nivel de 240 metri şi o pantă medie de 17%, înclinaţie ce o încadrează în categoria pârtiilor uşoare şi, implicit, îi conferă pârtiei un grad de atractivitate deosebit de ridicat.

 Pentru asigurarea unor condiţii optime de practicare a schiului şi pentru a veni în întâmpinarea iubitorilor sporturilor de iarnă, pârtia este prevăzută cu: instalaţie de transport pe cablu, instalaţie de înzăpezit artificial, maşină de bătut zăpadă, instalaţie de iluminat pentru nocturnă, parcare auto, serviciu de salvamont s.a. Pârtia dispune de trei tunuri de zăpadă, care au un debit de până la 9,5l/minut, iar capacitatea maximă a telescaunului este de 1000 persoane / oră, cu ajutorul a 68 vehicule cu patru locuri.

Advertisement
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here