Doi bărbați și o femeie din municipiul Bacău au încercat să își facă singuri dreptate și au intrat cu forța în locuința unui bărbat care le-ar fi datorat niște bani. Înarmat cu o sabie, unul dintre agresori l-a amenințat pe proprietar, în timp ce ceilalți au distrus mai multe bunuri și acte oficiale și au furat telefoane mobile, ceasuri, camere video și bani. Fapta s-a petrecut pe 28 decembrie anul trecut în locuința din Adjud a unui bărbat de 58 de ani, însă polițiștii din cele două județe au reușit abia acum să definitiveze cercetările.

 „La data de 30 ianuarie a.c., poliţiştii din Adjud, cu sprijinul poliţiştilor din cadrul Secţiei 4 Poliţiei Rurală Adjud şi al poliţiştilor din cadrul Inspectoratului Judeţean de poliţie Bacău au efectuat trei percheziţii domiciliare pe raza municipiului Bacău, ocazie cu care au fost identificate patru telefoane mobile, 54 de telefoane fixe ambalate si sigilate, două camere foto/video şi o sabie (armă ce o avea asupra sa unul din cei doi bărbaţi la momentul comiterii faptei)”, se arată un comunicat al IPJ Vrancea.

 Agresorii au fost identificați ca fiind o femeie în vârstă de 50 de ani și alţi doi bărbaţi de 42, respectiv 48 de ani, toți din municipiul Bacău.

Bunurile identificate la imobilele de pe raza municipiului Bacău au fost ridicate, urmând ca acestea să fie prezentate pentru recunoaştere şi ulterior restituite persoanei vătămate.

 În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violarea de domiciliu, furt, distrugere si ameninţare, cercetările fiind continuate în vederea documentării şi probării întregii activităţi infracţionale.

Advertisement
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here