În vara anului trecut, o tragedie se petrecuse pe ”drumul morții”  așa cum mai este numit drumul European 85, în comuna Cleja, din județul Bacău. Preotul Marius Bărăscu, de la Parava, și-au pierdut viața din cauza unui carambol. Părintele se întorcea de la Mănăstirea Sihla și mergea regulamentar. Era așteptat acasă de soție și cei 4 copii, cu tortul pe masă pentru că era chiar ziua lui de naștere. Nu a mai ajuns…

Din cercetările de atunci, polițiștii au stabilit că vinovatul pentru producerea accidentului ar fi fost un șofer de 61 de ani.

Acum, la jumătate de an distanță, ancheta a stabilit un alt autor al evenimentului.

Numitul P. T. D, în timp ce conducea autoturismul marca Opel cu număr de inmatriculare BC 88 PEL, pe direcția Adjud-Bacău, nu a păstrat distanta corespunzătoare și intrat în coliziune cu autoturismul cu marca Dacia, condus de numitul Niță Dorel, care circula pe acceași direcție.

În urma acestui prim impact, autoturismul marca Dacia Duster (BC 08 KLL) a fost proiectat pe sensul opus unde a intrat în coliziune cu autoturismul marca VW Touran condus de numitul Bărăscu Marius-Gabriel pe direcția Bacău-Adjud.

În urma celui de-al doilea impact, Touranul a fost proiectat în mașina VW Touareg (BC 88 WKD)

În urma celui de-al treilea impact, Touranul a părăsit partea carosabilă si a intrat in coliziune cu un pom, după care s-a răsturnat pe partea stângă”.  Deci autoturismul Dacia a fost izbit din spate și a intrat pe contrasens

Cercetările continuă, iar la finalizare dosarul va fi înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Bacău.

 Moartea fulgerătoare a preotului Bărăscu Marius Gabriel de la Parohia Parava, Protopopiatul Sascut, a lăsat în urmă multă durere în sufletul soției și a celor patru copii ai săi, dar și în inimile enoriașilor pe care i-a păstorit timp de cinci ani..

 

 

Advertisement
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here