Elevii din două clase de la Școala Gimnazială “Sf. Voievod Ștefan cel Mare” din Oneşti nu vor mai frecventa cursurile săptâmâna viitoare. Totodată, copiii de la Gradiniţa cu Program Prelungit “Crai nou” din Comăneşti au fost lăsați astăzi acasă și vor reveni la programul obișnuit de luni. În ambele situații, motivul îl reprezintă numărul mare de viroze respiratorii, ce au determinat un absenteism crescut în rândul elevilor și preșcolarilor. 

      

  “Având în vedere datele de morbiditate crescută în cadrul şcolii Gimnaziale “Sf. Voievod Ștefan cel Mare” Oneşti, la clasele I A şi III A, instituţia noastră a luat ca masură suspendarea cursurilor pentru perioada 10-14.02.2020, iar la momentul reluării cursurilor se vor institui măsuri specifice de prevenire a îmbolnăvirilor.

De asemenea, ca urmare a absenteismului crescut din ultimile trei zile, instituţia noastră a fost de acord cu suspendarea cursurilor la Gradiniţa cu Program Prelungit “Crai nou” – Comăneşti, în data de 07.02.2020, iar la momentul reluării cursurilor se vor institui măsuri specifice de prevenire a îmbolnăvirilor”, precizează Alin George Năstasă, directorul executiv al Direcției de Sănătate Publică Bacău.

Advertisement
Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here