Mască individuală la preț de producător - 3,5 RON(inclusivTVA) - Click AICI

Caz sinistru la Onești, unde un bătrân de 85 de ani a fost omorât de vecina lui și lăsat o săptămână să putrezească în balcon. Grozăvia a ieșit la iveală în această după amiază, când fosta soție a bărbatului, îngrijorată că acesta nu mai dă niciun semn de viață, l-a căutat în apartamentul său dintr-un cartier al Oneștiului.

După ce l-a căutat prin toată casa, femeia a descoperit cadavrul aflat de-acum în descompunere, așezat pe un scaun, în balcon. Imediat, aceasta a anunțat poliția, iar criminaliștii au constatat că au de-a face cu o crimă. Au început să fie audiați toți vecinii, iar cea care s-a dovedit a fi autoarea este o femeie de 49 de ani, de pe aceeași scară cu bătrânul.

Femeia și-a recunoscut fapta și le-a povestit polițiștilor că totul s-a întâmplat luni, când cei doi s-au certat, apoi l-a strâns de gât. Când a văzut ce a făcut, femeia a luat cadavrul și l-a afișat în balcon, tocmai pentru a nu da de bănuit vecinilor că bătrânul dispăruse. Femeia a fost reținută în această seară și urmează să fie prezentată instanței cu propunerea de arestare preventivă.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here